Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çalınan Aracının Terör Saldırısında Kullanılabileceği İddiası Polisi Alarma Geçirdi

Levent’te bir ticari minibüsü çalan şüpheli güvenlik kamerasına yakalandı. Ticari minibüsü çalınan şahıs ise aracının terör saldırılarında kullanılabileceği iddiasında bulundu.Olay, Levent Büyükdere Caddesi’nde meydana geldi....

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2016 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2016 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Levent’te bir ticari minibüsü çalan şüpheli güvenlik kamerasına yakalandı. Ticari minibüsü çalınan şahıs ise aracının terör saldırılarında kullanılabileceği iddiasında bulundu.
Olay, Levent Büyükdere Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, telekomünikasyon işleri yapan özel bir şirkette çalışan Murat Öztürk isimli vatandaşın kullandığı ticari minibüs çalındı. Minibüsün çalınması üzerine Öztürk, soluğu emniyette aldı. Öztürk, çalınan aracın plakasını emniyete verirken, polis ekipleri de şüphelinin eşkalini belirlemek için olay yerinde bulunan güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Ticari minibüsün çalınması üzerine büyük panik yaşayan Öztürk, araçla terör saldırısı yapılabileceği iddiasında bulundu.
“ARACIM TERÖR SALDIRILARINDA KULLANILABİLİR”
Öztürk, aracın terör saldırısında kullanılabileceğini öne sürerek, “Aracın bombalama olaylarında kullanılmasından korkuyor ve endişe duyuyoruz. Şüphe çekmeyen bir araç olmasından dolayı korkumuz illegal işlerde kullanılabilmesi. Araç şüphe çekmez. Polis ekipleri bir durdurmaz. İBB’nin montları da var. Bunları da kullanarak illegal işler yapabilirler” dedi.
Polis, şahsın iddiası üzerine aracı bulabilmek için çalışma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.