Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çaldıkları para ve yiyeceklerle yakalandılar

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde marketleri soyan hırsızlar, çaldıkları para ve yiyeceklerle Edirne’de kıskıvrak yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Kırklareli Pınarhisar ilçesinde bir otomobili çalan hırsızlar, daha sonra Malkara ilçesine...

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2016 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2016 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde marketleri soyan hırsızlar, çaldıkları para ve yiyeceklerle Edirne’de kıskıvrak yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Kırklareli Pınarhisar ilçesinde bir otomobili çalan hırsızlar, daha sonra Malkara ilçesine bağlı Camiatik, Kozyörük ve Sarnıç mahallelerinde bulunan 4 marketi soyarak kayıplara karıştı.
Malkara İlçe Jandarma Trafik ekipleri tarafından Edirne İl Emniyet Müdürlüğüne yapılan ihbar sonucunda, il girişinde Trafik ekibinin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başlayan 39 EZ 433 plakalı araç, daha sora Sanayi Sitesi 27. Blok önünde terk vaziyette bundu.
Aracın plaka kısmına boya veya bant benzeri bir madde ile müdahale edilerek 39 olan plaka ilk rakamlarının 38 olarak okunması sağlanmış. Polisin sıkı takibi sonucu D.B, A.C., M.A., S.D., F.E.D. ve Ü.B. isimli şahıslar kıskıvrak yakalandı. Yakalanan şahısların üzerinde yapılan kontrollerde üzerlerinde yüklü miktarda 5 TL, 10 TL ve 20 TL paraların olduğu, araç üzerinde yapılan incelemede ise çok miktarda sigara, çikolata ve benzeri büfe malzemelerinin olduğu tespit edildi.
Yakalanan şahısların Pınarhisar Jandarma Komutanlığı bölgesinden bir adet oto hırsızlığı ve iki adet işyeri hırsızlığı, Malkara Jandarma Komutanlığı bölgesinden iki adet iş yerinden hırsızlık, Malkara polis bölgesinden iki adet iş yerinden hırsızlık ve Süloğlu Emniyet Amirliği bölgesinden bir adet iş yerinden hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şahıslar olduğu tespit edildi.
Olaya karışan şahıslardan D.B. isimli şahsın yaşının 18 yaşından büyük, diğerlerinin küçük olduğu, yaşı küçük olan şahıslar hakkında Edirne Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğünce soruşturmanın devam ettiği belirtildi.Mahkemeye sevk edilen D.B. isimli şahıs, tutuklama kararı sonrası cezaevine konuldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.