Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çaldığı motosikletle kaza yaptı, hayatını kurtaran vatandaşlara tepki gösterdi

Bilecik’te çaldığı motosikletle kaza yapan hırsız, kazayı 112 Acil Servis ve polis ekiplerine bildirerek hayatını kurtaran vatandaşlara tepki gösterdi.Edinilen bilgiye göre, bir restoranda paket servisi yapan İbrahim Keskin, 11 DA 244 plakalı...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2016 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2016 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik’te çaldığı motosikletle kaza yapan hırsız, kazayı 112 Acil Servis ve polis ekiplerine bildirerek hayatını kurtaran vatandaşlara tepki gösterdi.
Edinilen bilgiye göre, bir restoranda paket servisi yapan İbrahim Keskin, 11 DA 244 plakalı motosikletini Rasimbey Caddesi üzerinden bir büfenin önüne çalışır bir şekilde bırakarak bir dükkana girdi. Bu esnada orada bulunan Selçuk D., çalışır şekildeki motosiklete binerek sanayi istikametine kaçtı. Dışarı çıktığında paket servisi yaptığı motosikleti yerinin göremeyen Keskin, durumu hemen 155 Polis İmdat Hattı’na bildirdi. Tüm ekiplerin seferber olduğu olayda, Selçuk D., 1. Organize Sanayi Bölgesi önündeki uygulamayı görünce motosikletle orta refüjü geçerek karşı şeritten tersten ilerlemeye başladı. "Dur" ihtarlarına uymayarak kaçmaya devam eden Selçuk D., peşindeki polis ekiplerini atlattı. Bu olaydan yarım saat sonra ise bir motosiklet kaza ihbarı geldi. Bilecik Çakırpınar köyü üzerindeki motosiklet kazasına giden ekipler, çalıntı motosiklet ve onu çalan hırsız ile karşılaştı. 112 ekiplerinin yaralı hırsızı ambulansa almadan önce, hırsızın kazayı sağlık ekiplerine haber veren vatandaşlara tepki gösterdiği öğrenildi. Yaralı hırsız, 112 Acil Servis ekipleri tarafından kaldırıldığı Bilecik Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, motosiklet gerekli işlemler sonrası sahibine teslim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.