Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çakmakla Oyun Evi Yaktı

Düzce’nin Beyciler Mahallesinde 6 yaşındaki çocuk, evde yalnız olduğu sırada çakmakla oynarken yangın çıkardı. Yangın sonucu ev büyük çapta hasar görürken, küçük çocuk da hafif şekilde yaralandı.Beyciler Mahallesi Mavi Hilal Evlerinde...

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2016 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2016 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düzce’nin Beyciler Mahallesinde 6 yaşındaki çocuk, evde yalnız olduğu sırada çakmakla oynarken yangın çıkardı. Yangın sonucu ev büyük çapta hasar görürken, küçük çocuk da hafif şekilde yaralandı.
Beyciler Mahallesi Mavi Hilal Evlerinde Necati D.’ye ait iki katlı evde çıkan yangında bir çocuk yaralandı. Alınan bilgiye göre, anne ve babası işte olduğu için evde yalnız olan 6 yaşındaki Y.D., 2 katlı evin üst katında çakmakla oynaması sonucunda eşyaları tutuşturdu. Yangının başlamasıyla küçük çocuk kendini dışarı atarken, komşular hemen itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürürken, evde büyük çapta hasar meydana geldi. Çıkan yangında Y.D. de hafif şekilde yaralandı. Olayla ilgili olarak ise inceleme başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.