Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çağlayan Adliyesi’nde Operasyon Sonrası Gerginlik

Çağlayan Adliyesi’nde yapılan operasyonun ardından örgüte yakınlığı ile bilinen bazı avukatlar ve gazeteciler arasında arbede çıktı. Adliyeye girmek isteyen avukat ve gazeteciler önce adliye dışına çıkarıldı ardından adliye nezaretine...

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2015 22:32
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2015 22:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çağlayan Adliyesi’nde yapılan operasyonun ardından örgüte yakınlığı ile bilinen bazı avukatlar ve gazeteciler arasında arbede çıktı. Adliyeye girmek isteyen avukat ve gazeteciler önce adliye dışına çıkarıldı ardından adliye nezaretine alındı.
Çağlayan Adliyesi’nde gerçekleştirilen rehine operasyonun ardından başsavcı vekili ve emniyet müdürünün yapacağı açıklama öncesinde adliyede arbede çıktı. Önce DHKP-C örgütüne yakınlığı ile bilinen bazı dergi ve gazete muhabirleri ile Halkın Hukuk Bürosu avukatları adliyeye girmek istedi. Polis, grubun adliyeden çıkartmak için harekete geçerken bu sırada arbede çıktı. Kısa süren arbedenin ardından çevik kuvvet ekipleri avukat ve gazetecileri adliyenin dışına doğru sürükledi. Daha sonra bu kişileri adliyenin nezaretine aldı.
Öte yandan bu sırada diğer basın mensupları ile polis ekipleri arasında gerginlikler yaşandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.