Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çadırlardan Sonra Hendekler De Kapatılmaya Başlandı

İmralı Adası’nda tutuklu bulunan Abdullah Öcalan’ın çağrısı sonrası Şırnak’ın Silopi ilçesinde kaldırılan çadırların ardından bugün de kazılan hendekler kapatılmaya başlandı.Silopi Belediyesi tarafından daha önce YDG-H üyelerine...

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2015 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2015 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çadırlardan Sonra Hendekler De Kapatılmaya Başlandı
İmralı Adası’nda tutuklu bulunan Abdullah Öcalan’ın çağrısı sonrası Şırnak’ın Silopi ilçesinde kaldırılan çadırların ardından bugün de kazılan hendekler kapatılmaya başlandı.
Silopi Belediyesi tarafından daha önce YDG-H üyelerine ait çadırların kaldırılmasından sonra bugün de hendeklerin kapatılması için çalışmalar başlatıldı. 6-7 Ekim Kobani olayları sonrasında Başak, Barbaros, Karşıyaka, Nuh, Yenişehir ve Şehit Harun Boy Mahallesi’nde hendekler kazılmıştı. Karşıyaka Mahallesi’nden başlayan hendeklerin kapatılması çalışmaları Barbaros Mahallesi ile devam etti. Belediyeye ait iş makineleri YDG-H üyeleri tarafından daha önce sokak başlarında ve mahalle girişlerindeki ana caddelerde kazılan hendekler kapatıldı. Kapatılan hendekler daha sonra doldurularak ulaşıma açıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.