Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çadır Kent Eyleminde Gerginlik

Kahramanmaraş’ta Suriyeli mülteciler için yapımına başlanan çadır kent inşasına engel olmak için düzenlenen eylemde güvenlik güçlerine taşla saldıran grup, gazetecileri de darp etti. Olayda 2 asker ve 2 gazeteci yaralandı.Kahramanmaraş’ın...

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2016 20:11
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2016 20:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kahramanmaraş’ta Suriyeli mülteciler için yapımına başlanan çadır kent inşasına engel olmak için düzenlenen eylemde güvenlik güçlerine taşla saldıran grup, gazetecileri de darp etti. Olayda 2 asker ve 2 gazeteci yaralandı.
Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Sivricehüyük Mahallesi’nde yapımına başlanan çadır kent inşaatına engel olmak için eylem yapan bir grup HDP’li, güvenlik güçlerine taşla saldırdı. Aralarında HDP milletvekilleri Sabahat Tuncel ve Mahmut Tuğrul’un da yer aldığı grup, eylemde halay çekti. Grup daha sonra sonra jandarma ekiplerine taşlarla saldırdı. Bunun üzerine biber gazıyla gruba müdahale eden güvenlik güçleri, grubu dağıtmaya çalıştı.
Atılan taşlardan yaralanan askerleri görüntüleyen gazetecileri de darp eden eylemciler, kameralarını almaya çalıştı. Çıkan olaylarda 2 asker ve 2 gazeteci yaralandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.