Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bylock’çu polisler hakim karşısına çıkacak

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğünde emniyet amiri, komiser, baş komiser, komiser yardımcısı, polis memuru olarak görev yapan ve bylock kullandıkları ileri sürülen görevliler hakim karşısına çıkacak.İçişleri Bakanlığı tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 09:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğünde emniyet amiri, komiser, baş komiser, komiser yardımcısı, polis memuru olarak görev yapan ve bylock kullandıkları ileri sürülen görevliler hakim karşısına çıkacak.
İçişleri Bakanlığı tarafından 17.07.2016 tarihli onay ile görevlerinden uzaklaştırılan şüpheliler ‘Silahlı Terör Örgütü’ üyeliği nedeni ile Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açılan soruşturmalar kapsamında hakim karşısında olacak.
Hazırlanan iddianamede polis memuru R.A.’nın FETÖ örgütü toplantılarına katılmayanları tehdit ettiği belirtildi. Polis memuru R.A.’nın FETÖ/PDY terör örgütü içerisinde sözü geçen şahıslardan biri olduğu, çalıştığı konum itibari ile örgüte müzahir şahısların atamalarına yardımcı olduğu ve örgüt toplantılarını organize ederek örgüt adına himmet adı altında para topladığının ve örgüt toplantılarına katılmayanları tehdit ettiğinin tespit edildiği iddianamede yer aldı.
Cumhuriyet Başsavcılığının 2015/7430 soruşturma sayılı dosyasında şüpheli H.A.’nın bylock mesajlaşma sistemini kullandığı ve organize ettiği toplantılarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a küfür ettiği ve toplantılarda küfür edildiği iddianamede tanık beyanları ile yer aldı.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından açığa alınan ve haklarında göz altı kararı çıkartılan 47 emniyet görevlisi silahlı terör örgütü üyeliği, bylock, himmet adı altında para toplama ve örgüt adına toplantı düzenleme suçlarından hakim karşısına çıkacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.