Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Buzlu yolda trafik kazası: 33 yaralı

Sivas’ın İmranlı ilçesinde buzlu yolda kontrolden çıkan minibüs ile ona çarpmamak için manevra yapan yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 33 kişi yaralandı.Kaza, saat 20.30 sıralarında Sivas-Erzincan...

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2016 22:47
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2016 22:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sivas’ın İmranlı ilçesinde buzlu yolda kontrolden çıkan minibüs ile ona çarpmamak için manevra yapan yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 33 kişi yaralandı.
Kaza, saat 20.30 sıralarında Sivas-Erzincan karayolu İmranlı ilçe girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ağrı’dan İzmir’e giden Enver Yaşik yönetimindeki 34 ZP 2463 plakalı yolcu otobüsü, ilçenin Sivas çıkışı Kızıldağ Konutları mevkisinde aynı yönde seyreden Emrah Çolak idaresindeki 46 BM 983 plakalı minibüse çarpmamaya çalışırken buzlanma nedeniyle kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan otobüs içindeki 2’si çocuk, 3’ü personel ve 22 yolcusuyla şarampole devrildi. Aynı yönde seyreden Çolak yönetimindeki minibüs de kontrolden çıkarak şarampole düştü. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Kazada otobüste bulunan 27 kişi ile minibüste bulunan 6 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla İmranlı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Aralarında durumu ağır olan minibüs şoförü ile 5 kişi ilk müdahalelerin ardından Sivas’taki hastanelere sevk edildi.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.