Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Buzlu yolda kayan TIR şaha kalktı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde buzlu yolda kayan malzeme yüklü bir TIR yol kenarındaki demir bariyerleri de yıkarak köprüden aşağı düştü.Alınan bilgilere göre kaza gece saatlerine doğru ilçenin Karşıyaka Mahallesinden geçen Tatvan - Ahlat...

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2016 01:08
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2016 01:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Buzlu yolda kayan TIR şaha kalktı
Bitlis’in Tatvan ilçesinde buzlu yolda kayan malzeme yüklü bir TIR yol kenarındaki demir bariyerleri de yıkarak köprüden aşağı düştü.
Alınan bilgilere göre kaza gece saatlerine doğru ilçenin Karşıyaka Mahallesinden geçen Tatvan - Ahlat karayolunda meydana geldi. Ahlat istikametinde Bitlis istikametine doğur seyir halinde olan Server Bakırcı yönetimindeki 31 AAC 02 dorse plakalı malzeme yüklü bir TIR Tatvan ilçesinin Karşıyaka Mahallesi mevkiinde yolun buzlu olması nedeniyle önce yol kenarındaki demir bariyerlere çarptı, ardından kafa üstü köprüden aşağı düştü. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 50 metrelik demir bariyerle birlikte TIR kafa üstü yere çakılırken, TIR’ın malzeme yüklü dorsesi ise adeta şaha kalktı. Şans eseri olayda can kaybı yaşanmazken, araç sürücüsü Server Bakırcı ise olayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kaza nedeniyle araçta büyük maddi hasar meydana gelirken, kaza sonrası ana yolda önlem alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.