Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Buzlanan yolda kayan otomobil dereye uçtu: 3 yaralı

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde kayganlaşan zeminde kontrolden çıkan otomobilin dereye uçması sonucu 3 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Kayseri istikametinden gelerek Malatya istikametine seyreden Bünyamin Aslantaş (29) idaresindeki 34...

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 21:18
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2017 21:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Buzlanan yolda kayan otomobil dereye uçtu: 3 yaralı

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde kayganlaşan zeminde kontrolden çıkan otomobilin dereye uçması sonucu 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri istikametinden gelerek Malatya istikametine seyreden Bünyamin Aslantaş (29) idaresindeki 34 JJM 97 plakalı otomobil yolun aşırı buzlanması sonucu yoldan çıkarak Kozalak Mahallesi Çakmak Deresi mevkiinde dereye uçtu. Kazada otomobil sürücüsü Bünyamin Aslantaş ile araç içerisinde bulunan Yunus Mehmet Aslantaş (30) ve Mehmet Aslantaş (21) yaralandı. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Jandarma ekiplerinin kazayla ilgili inceleme başlatırken kaza sonrası Kolköyü Mahalle Muhtarı Veysel Özkan ile birlikte bölgeye giderek inceleme yapan Akçadağ Muhtarlar Dernek Başkanı Eyüp Gönültaş, "Bölgede aralıklarla devam eden kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Levent bölgesi sınırları içerisinde bulunan Kozalak, Kolköyü ve çevre köylerde ulaşım zorlukla sağlanıyor, birçok araç yolda kalmış durumda, jandarma ekiplerimiz bölgede yoğun bir çalışma içerisinde ama hava şartları çalışmaları zorlaştırıyor. Karayolları ekipleri bölgede ivedi olarak tuzlama çalışması yapmalı aksi taktirde bölgede çok fazla kaza olacaktır." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.