Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bütün ailesini katleden şahıs için flaş gelişme!

Adıyaman’ın Besni ilçesine bağlı Eğerli köyünde ailesinden 5 kişiyi öldürdükten sonra intihar teşebbüsünde bulunan şahıs hastanede tedavi altına alındı.Edinilen bilgilere göre, Besni ilçesi Eğerli köyünde arazi paylaşımı nedeniyle...

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2018 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2018 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bütün ailesini katleden şahıs için flaş gelişme!

Adıyaman’ın Besni ilçesine bağlı Eğerli köyünde ailesinden 5 kişiyi öldürdükten sonra intihar teşebbüsünde bulunan şahıs hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Besni ilçesi Eğerli köyünde arazi paylaşımı nedeniyle babası ve kardeşleriyle sorunu olan 35 yaşındaki Salih Albay, önce babası Hamdi Albay’ı, ardından ağabeyi Hicabi Albay, ağabeyinin eşi Serpil Albay ile yeğenleri 3 yaşındaki Devran, 2 yaşındaki Ceyda’yı tek kırma tüfek ile vurdu. 5 kişiyi öldüren şahıs daha sonra elinde bulunan silahla kendisine ateş ederek intihar teşebbüsünde bulundu. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan şahıs önce Besni Devlet Hastanesine, ardından da Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri ile Adıyaman İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma ekipleri hastane içerisinde ve çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.