Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burun ameliyatının ardından hayatını kaybeden asker toprağa verildi

Hakkari’de vatani görevini yaparken burun ameliyatı için sevk edildiği Tarsus’taki bir hastanede kalbi durduktan sonra tekrar çalıştırılarak kaldırıldığı Adana’daki hastanede hayatını kaybeden er Ali Gençel, törenle toprağa verildi.Hakkari’de...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2017 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2017 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Burun ameliyatının ardından hayatını kaybeden asker toprağa verildi

Hakkari’de vatani görevini yaparken burun ameliyatı için sevk edildiği Tarsus’taki bir hastanede kalbi durduktan sonra tekrar çalıştırılarak kaldırıldığı Adana’daki hastanede hayatını kaybeden er Ali Gençel, törenle toprağa verildi.

Hakkari’de vatani görevini yaparken burnundaki eti aldırmak için Tarsus’taki bir hastaneye sevk edilen ve ameliyat sırasında kalbi duran Tarsuslu asker Ali Gençel için Tarsus Cem ve Kültür Evi’nde tören düzenlendi.

Cenaze namazının da kılındığı törene Kaymakam Yüksel Ünal, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selim Onaran, Belediye Başkanı Şevket Can ile çeşitli dernek başkanları, babası Cebrail Gençel, anne Kebire Gençel ve 2 yıllık eşi Rahile Gençel ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Mersin Cemevi Başkanı Hasan Kılavuz’un cenaze namazını kıldırdığı Ali Gençel’in cenazesi askerlerin omzunda cenaze aracına taşındıktan sonra Cemevi’nden Tarsus Şehir Mezarlığına götürülerek toprağa verildi.

Terhisine 6 ay kaldığı öğrenilen Gençel’in ailesinin, ihmal olduğu gerekçesiyle Tarsus’taki hastane hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.