Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’daki Yangında 4 Buzhane Ve 3 Ev Kül Oldu

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde bulunan buzhanede çıkan yangın kısa sürede tüm mahalleyi sardı. 4 buzhane ve 3 evin kullanılamaz hale geldiği yangını söndürme çalışmaları sürüyor.Alınan bilgiye göre, saat 18.30 sıralarında...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 20:07
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 20:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’daki Yangında 4 Buzhane Ve 3 Ev Kül Oldu
Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde bulunan buzhanede çıkan yangın kısa sürede tüm mahalleyi sardı. 4 buzhane ve 3 evin kullanılamaz hale geldiği yangını söndürme çalışmaları sürüyor.
Alınan bilgiye göre, saat 18.30 sıralarında İzmir İstanbul yakın çevre yolu üzerinde bulunan Mutlular Mahallesi’ndeki bir buzhaneden yangın başladı. Yangın kısa sürede tüm mahalleyi sardı. 4 buzhane ve 3 evin tamamen kullanılamaz hale geldiği bölgede, söndürme çalışmaları halen sürüyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ait tüm noktalardan 20’yi aşkın itfaiye ekibi bölgeye sevk edildi.
Vatandaşlar da yangın söndürme çalışmalarına kova ve hortumlarla destek oldu. Uedaş ve Bursagaz ekipleri mahalledeki elektrik ve doğalgazı da keserken, büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yangında ölen yada yaralanan olmaması sevindirdi.
Olay yerine gelen polis ekipleri çevredeki binaları boşalttı. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.