Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’daki yangın dehşetinden geriye kalan enkaz...

Bursa’da gıda ve beyaz eşyaların depolandığı lojistik merkezindeki büyük yangını soğutma çalışmaları sabaha kadar sürdü.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2020 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2020 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’daki yangın dehşetinden geriye kalan enkaz...

Bursa’da gıda ve beyaz eşyaların depolandığı lojistik merkezindeki büyük yangını soğutma çalışmaları sabaha kadar sürdü. 40 itfaiye aracı ve 60 personelin katıldığı söndürme çalışmalarından geriye 6 dönümlük tesiste enkaz yığınları kaldı. 7 milyon liralık hasarın meydana geldiği depodaki yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

Bursa’da Osmangazi ilçesi Panayır ve merkez Yıldırım ilçesi’nde Samanlı Mahallerinde bulunan iki farklı depoda bir saat arayla büyük yangınlar çıktı.

İki yangında toplam 12 dönümlük depo alanı küle döndü. Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına ait 120 personel ve 58 itfaiye aracı iki yangına da müdahale etmek için seferber oldu. Panayır’daki yangın 6 saat sürerken, Samanlı’da gıda ve beyaz eşya deposundaki yangını soğutma çalışması sabaha kadar sürdü.

Samanlı’da 6 dönümlük alanda soğutma çalışmasının ardından bugün enkaz temizleme ve hasar tespit çalışması başlatıldı. Samanlı’da 7 milyon liralık maddi hasar meydana geldiği, lojistik merkezinin sigortalı olduğu ve Cumartesi günü bilirkişilerin inceleme yapacağı öğrenildi.

Öte yandan yangının boyutu soğutma işleminin tamamlanmasıyla bu sabah havadan görüntülendi. Geriye enkaz yığınlarının kalması dikkat çekti.

Polis ve itfaiye ekipleri iki yangınla ilgili de soruşturma başlattı

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.