Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’daki Uyuşturucu Operasyonunda 8 Kişi Tutuklandı

Bursa'da Ki Uyuşturucu Operasyonunda 8 Kişi Tutuklandı

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’daki Uyuşturucu Operasyonunda 8 Kişi Tutuklandı
Bursa’da narkotik polislerin yaptığı iki ayrı operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu ve silahla yakalanan 9 kişiden 8’i tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, narkotim ekipleri, üniversite öğrencilerine uyuşturucu satan kişileri takibe aldı. Şüphelilerin Görükle Mahallesi’nde olduğunu tespit eden ekipler operasyon düzenledi. Polis ekiplerini fark edince kaçmaya başlayan K.A (22), İ.K (36), C.K (27), İ.A (25) ve A.H (24) ve A.D (24), nefes kesen kovalamaca sonrası yakalandı. Şüphelilerin ev, işyeri ve üst aramalarında 100 gram metamfetamin, 10 gram esrar, 2 gram kokain, 2 adet extacy hap, 4 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet av tüfeği ve çok sayıda dolu fişek ile hassas terazi ele geçirildi. Öte yandan Bursa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi’ne bağlı narkotim ekipleri, merkez Yıldırım ilçesi Selimzade Mahallesi’nde ikamet eden 3 şüpheli kadının evlerinde yüklü miktarda uyuşturucu madde depoladığı istihbaratını aldı. Gece saatlerinde eve operasyon düzenleyen ekipler, H.S (58), A.A (49) ve Y.K’yi (22) gözaltına alındı. Evde yapılan aramada 600 gram bonzai, 402 adet extacy hap ele geçirildi.
Polis ekipleri tarafından yapılan iki ayrı operasyonda gözaltına alınan ve sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen 9 kişiden 8’i tutuklanırken, bir kişi ise serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.