Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’daki Terör Operasyonunda İki Tutuklama

Bursa’da terör örgütü PKK’ya bağlı gençlik yapılanması YDG-H ve Özgür Kadınlar Kongresi’nin (KJA) sözde Marmara Bölgesi sorumlularının da aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı. Gün içinde adliyeye sevk edilen dört kişiden...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da terör örgütü PKK’ya bağlı gençlik yapılanması YDG-H ve Özgür Kadınlar Kongresi’nin (KJA) sözde Marmara Bölgesi sorumlularının da aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı. Gün içinde adliyeye sevk edilen dört kişiden ikisi tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, 1 Mayıs’ta Emniyet Müdürlüğü binası çevresinde şüpheli davranışlarda bulunan M.S’yi durdurdu. Bu kişinin üst aramasında, çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi. Gözaltına alınan M.S’nin, terör örgütünün gençlik yapılanması YDG-H’nin Marmara Bölgesi sorumlusu olduğu tespit edildi. Soruşturmayı derinleştiren terörle mücadele ekipleri merkez Nilüfer ilçesinde yaptıkları operasyonda KJA’nın sözde Marmara Bölgesi sorumlusu M.S. ve Uludağ Üniversitesi öğrencileri A. E. ile E.Y’yi gözaltına aldı. Zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 4 şüpheliden M.T. ve M.S. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer iki zanlı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.