Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’daki Otobüs Kazasında Can Pazarı: 33 Yaralı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bir yolcu otobüsünün TIR’a arkadan çarpması sonucu 3’ü ağır en az 33 kişi yaralandı. Yaralılar, Orhangazi, Gemlik ve Bursa’daki hastanelere kaldırılarak burada tedavi altına alındı. Kaza sonrasında...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2015 05:37
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2015 05:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bir yolcu otobüsünün TIR’a arkadan çarpması sonucu 3’ü ağır en az 33 kişi yaralandı. Yaralılar, Orhangazi, Gemlik ve Bursa’daki hastanelere kaldırılarak burada tedavi altına alındı. Kaza sonrasında olay yerinde tam bir can pazarı yaşandı. Kazaya sağlık ekiplerinin yanı sıra Bursa’dan gelen UMKE ekipleri de müdahale etti.
Kaza gece saat 03:15 sıralarında İstanbul-Bursa karayolu, Orhangazi’ye bağlı Gedelek Mahallesi altında meydana geldi. İstanbul-Didim seferini yapan Tanju Biba (48) idaresindeki 45 FC 787 plakalı yolcu otobüsü Orhangazi’ye bağlı Gedelek Mahallesi yakınlarında önünde seyir halinde olan Cafer T. (43) idaresindeki 35 AJ 1094 plakalı beyaz eşya yüklü bir TIR’a arkadan çarptı. Çarpmanın şiddeti ile otobüste bulunan yolculardan 33’ü yaralandı.
CAN PAZARI YAŞANDI
Kaza sonrasında olay yerinde tam bir can pazarı yaşandı. Yolcuların uyuduğu esnada meydana gelen trafik kazası sonrasında yaralılara ilk müdahale yoldan geçen araç sahipleri yaptı. Daha sonra olay yerine çevre ilçelerden ambulanslar sevkedildi. Yaralılar Orhangazi, Gemlik, Yalova ve Bursa’dan gelen ambulanslara konarak çevredeki hastanelere kaldırıldı.
TIR’IN MERDİVENİ OTOBÜSE SAPLANDI
Kazada TIR’ın arka kapağında bulunan demir merdiven otobüsün ön camına saplanırken, otobüsün ön koltuğunda oturan 3 kişinin ağır yaralandığı belirlendi. Orhangazi Jandarma komutanlığı ve polis ekipleri kaza nedeniyle olay yerinde önlem alırken, İstanbul-Bursa karayolunda trafik yan yoldan sağlandı. Kazaya Bursa’dan gelen UMKE ekipleri de müdahale etti. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.