Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da yol kapatan heyelan havadan böyle görüntülendi

Bursa’da 4 ilçenin ulaşımını sağlayan karayolunu heyelan kapattı. 3 araç sel suları ve yağmurun dağdan getirdiği taş ve toprak altında kalırken araç içersindeki vatandaşlar boğulmaktan son anda kurtarıldı. Yüzlerce sürücü araçlarıyla...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2018 21:50
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2018 00:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da yol kapatan heyelan havadan böyle görüntülendi

Bursa’da 4 ilçenin ulaşımını sağlayan karayolunu heyelan kapattı. 3 araç sel suları ve yağmurun dağdan getirdiği taş ve toprak altında kalırken araç içersindeki vatandaşlar boğulmaktan son anda kurtarıldı. Yüzlerce sürücü araçlarıyla birlikte mahsur kaldıkları yolda saatlerdir beklerken heyelanın kapattığı yol ve kurtarma çalışmaları İHA tarafından havadan görüntülendi.

Heyelanın olduğu bölgede inceleme yapan Bursa Valisi İzzettin Küçük ’’Çok şiddetli bir yağmur son yılların en şiddetlisi, burada biliyorsunuz barajda var. Bu bölgede 3 ayrı noktada heyelan oldu. Hemen müdahale edildi. Krayolları, AFAD, Orman Bölge ve Belediye ekiplerimiz tarafından müdahale edildi. Yağmur yağmadığı taktirde yolu sabaha kadar açmış olacağız. Hiç can kaybı ve yaralı yok. Maddi hasar olarak toprak altında kalan araçlar var. bir kaç köyde tahrip olan binalar var. Hiç mahsur kalan yok AFAD ekipleri yaya olarak tüm köylere ulaştı’’dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.