Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da uyuşturucu operasyonunda 2 tutuklama

Bursa’da, narkotik ekiplerinin gerçekleştirdikleri 2 farklı operasyonda 3 kişi gözaltına alındı. 53 gram esrar, 3 gram sentetik uyuşturucu, 190 adet extacy hap, 2 adet tabanca 1 adet pompalı tüfek ile adliyeye sevk edilen zanlılardan 2’si...

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2017 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2017 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da uyuşturucu operasyonunda 2 tutuklama

Bursa’da, narkotik ekiplerinin gerçekleştirdikleri 2 farklı operasyonda 3 kişi gözaltına alındı. 53 gram esrar, 3 gram sentetik uyuşturucu, 190 adet extacy hap, 2 adet tabanca 1 adet pompalı tüfek ile adliyeye sevk edilen zanlılardan 2’si tutuklandı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekipleri, merkez Yıldırım ilçesinde bir evde yüklü miktarda uyuşturucu bulunduğu istihbaratını aldı. Savcılıktan alınan izinle belirtilen evde yapılan aramada 2 adet tabanca, 2 adet şarjör, 1 adet pompalı tüfek, 190 adet extacy hap ve 53 gram esrar ele geçirildi. G.C isimli şahıs, ’uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan gözaltına alındı.

Yine Yıldırım’da, bir barakada uyuşturucu ticaret yapıldığı bilgisini alan ekipler, ikinci operasyon için düğmeye bastı.

Zehir tacirlerini bir süre takip eden ekiplerin yaptığı operasyonda 3 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. M.P. ve D.P. gözaltına alındı.

Adliyeye sevk edilen M.P ve G.C. tutuklanırken, D.P. serbest bırakıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.