Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da tarihi heykel operasyonu

Bursa Emniyet Müdürlüğü, yaptığı çalışmalar neticesinde 2 metre boyundaki tarihi heykeli kaçırmak isteyen ve 12 paket bandrolsüz sigara tacirlerini kıskıvrak yakaladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2014 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2014 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da tarihi heykel operasyonu

Bursa Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, “5607 Sayılı Kanuna Muhalefet Gümrük Kaçağı Bandrolsüz Sigara Ticareti, 2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanununa Muhalefet ve Uyuşturucu Madde / Metamfetamin Maddesi Ticareti Yapmak” suçlarına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde 9 kişiyi gözaltına aldı.

2 METRELİK TARİHİ HEYKELİ TAŞIRKEN YAKALANDILAR

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptığı ilk operasyonda A.K. ve Ö.K. isimli şahısların kullanmış oldukları minibüsü durdurdu. Minibüsün içerisinde yapılan aramada 2 metre boyunda heykel ele geçirildi. Daha sonra yapılan araştırmalar neticesinde ise heykelin 2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu kapsamında olduğu anlaşıldı.

12 BİN PAKET BANDROLSÜZ SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün yaptığı diğer operasyonlarda ise O.A, F.H, M.Y, E.A.S. isimli şahısların kullanmış oldukları aracın içerisinde toplam 12 bin 50 paket değişik markalarda kaçak sigara ele geçirildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.