Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da servis minibüsünün taklalar attığı can pazarı kamerada...

Bursa’da bir otomobilin servise çarparak takla atmasına sebep olduğu kaza güvenlik kameralarına yansıdı. Can pazarının yaşandığı kazada 9 kişi yaralandı.Kaza, İnegöl Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana geldi. Mürsel...

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 23:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da servis minibüsünün taklalar attığı can pazarı kamerada...

Bursa’da bir otomobilin servise çarparak takla atmasına sebep olduğu kaza güvenlik kameralarına yansıdı. Can pazarının yaşandığı kazada 9 kişi yaralandı.

Kaza, İnegöl Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana geldi. Mürsel Öztürk idaresindeki 16 S 6115 plakalı servis minibüsü ana yolda seyir halindeyken, tali yoldan dikkatsizce çıkan Can Şıklar yönetimindeki 06 AFC 440 plakalı otomobilin çarpmasıyla takla atmaya başladı. Minibüs daha sonra refüje düştü.İhbar üzerine olay yerine 112 ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 9 yaralı 112 ekipleri tarafından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza anı kamerada

Öte yandan güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, seyir halinde ilerleyen minibüse otomobil çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle taklalar atan minibüs orta refüjde duruyor. Kazayla ilgili polis ve jandarmanın da soruşturma başlattığı bildirildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.