Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da ormanlık alanda yangın! Tüm mahalle seferber oldu

Bursa’da ormanlık alanda çıkan örtü yangını, itfaiye ekipleri ve mahallelinin bir saatlik çalışmasının ardından söndürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2020 02:23
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2020 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da ormanlık alanda yangın! Tüm mahalle seferber oldu

Yangın merkez Ovaakça mahallesinde meydana geldi. Edilen bilgiye göre, Ovaakça İlçesinde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Ormanlık alanda çıkan yangın kısa sürede büyüyerek 3 dekar alana yayıldı. Vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına 8 itfaiye aracı, 24 personel ve çok sayıda mahalleli müdahale etti. Yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken, vatandaşlar da söndürme çalışmalarına katıldı. Vatandaşlarında sulama tankerleriyle destek verdiği yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Yangını gören vatandaş yangın "Evde otururken bir baktım alevler yükselmeye başladı. Sonra biz fırladık, koştuk geldik muhtara ve itfaiyeye haber verdik. Komşulara telefon ettik birlikte yangını söndürmeye çalıştık. Parça parça alevler vardı 4 ile 5 metre arayla bir yakmışlardı. Kasklı bir şey bilerek yapılan bir yangın izmarit atılsa bir yerde yanar 6 ile 7 yerde yanıyordu" dedi.

Polis ekipleri yangın ile ilgili inceleme başlattı

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.