Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da izinsiz gösteri yapan HDP’li gruba müdahale

Bursa’da izinsiz gösteri yapmak isteyen HDP’li gruba polis, biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Çıkan olaylarda 1 polis hafif şekilde yaralanırken, 6 kişi gözaltına alındı.Merkez Yıldırım ilçesine bağlı Arabayatağı Mahallesi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2016 23:39
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2016 23:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da izinsiz gösteri yapmak isteyen HDP’li gruba polis, biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Çıkan olaylarda 1 polis hafif şekilde yaralanırken, 6 kişi gözaltına alındı.
Merkez Yıldırım ilçesine bağlı Arabayatağı Mahallesi’nde bir grup, HDP’li milletvekillerinin tutuklanmasını protesto etmek için yürüyüş düzenledi. Ara sokaklarda buluşan grup, sloganlar atarak yürüyüşe geçti. Polis ekipleri, gruba gösterinin izinsiz olduğunu ve yürüyüşü sonlandırmalarını istedi. Grup uyarılara rağmen yürüyüşe devam ederek, polis ekiplerine taş attı. Polis ekipleri, taş atan göstericilere TOMA ve biber gazıyla müdahale etti. Gruptan bir gösterici apartmanın çatısına çıkarak çevik kuvvet ekiplerinin üzerine tuğla ve mermer attı. 1 çevik kuvvet polisi bacağından yaralandı.
Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, zırhlı araçlarla sokak aralarına girdi. Göstericilerin kurduğu barikatları yıkarak, kapatılan yolları açtı. Polis ekiplerine taş atan 6 gösterici gözaltına alınırken, bölgedeki önlemler devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.