Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da Güvenlik Güçlerine Moral

Türkiye genelinde olduğu gibi Bursa’da da polis ve jandarma ekipleri muhtemel terör eylemlerine karşı şehrin giriş çıkışlarında kuş uçurtmuyor. Denetim noktalarını ziyaret eden BURFAŞ, güvenlik güçlerine malzeme desteği verdi.Şehrin...

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2016 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2016 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da Güvenlik Güçlerine Moral
Türkiye genelinde olduğu gibi Bursa’da da polis ve jandarma ekipleri muhtemel terör eylemlerine karşı şehrin giriş çıkışlarında kuş uçurtmuyor. Denetim noktalarını ziyaret eden BURFAŞ, güvenlik güçlerine malzeme desteği verdi.
Şehrin giriş çıkışlarında 24 saat kontroller yapan yapan polis ve jandarma ekiplerine bir destek de Büyükşehir Belediyesi’nden geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin talimatı ile harekete geçen BURFAŞ, bütün denetim noktalarını ziyaret edip, güvenlik görevlilerine moral desteği verdi. BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy, yönetim kadrosuyla birlikte bizzat ziyaretlere katılırken, güvenlik görevlilerine baklava, çikolata, su, meyve suyu, kabak, çatal, ıslak mendil gibi ihtiyaç malzemesi dağıttı. Bunun yanı sıra güvenlik noktalarındaki konteynerlerin arızaları da giderilirken, su sebili, lavabo, tuvalet gibi eksikleri de gideriliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.