Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da Fetö/pdy Örgütüne Operasyon

Bursa’da, Terör Örgütü Fetö/pdy'ye Yapılan Operasyonda Adliyelere Usulsüz Memur Olarak Alındığı Ve Sahte Belge Temin Ettiği İddiasiyla Gözaltına Alınan 30 Kişiden 7'si Tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2016 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2016 09:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da Fetö/pdy Örgütüne Operasyon
Bursa’da, terör örgütü FETÖ/PDY’ye yapılan operasyonda adliyelere usulsüz memur olarak alındığı ve sahte belge temin ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 30 kişiden 7’si tutuklandı.
FETÖ/PDY terör örgütünün devlet kurumlarına sızma eylemlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan operasyon ülke genelinde devam ederken, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Bursa genelinde yapılan çalışmalarda FETÖ/PDY örgütüne büyük darbe vuruldu. Örgütün Bursa’daki devlet kurumlarına sızma stratejilerini takip eden terör ekipleri, Bursa Adliyesine örgüt yandaşlarının sahte belgelerle zabıt katibi, mübaşir ve infaz koruma memuru gibi görevlere memur olarak alındıklarını tespit etti.
Yapılan operasyonda adliyeye usulsüz olarak alınan memurlar ile bu memurlara sahte belge temin ettikleri belirlenen 30 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 30 kişiden 7’si çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 9 kişi adli kontrol şartıyla salıverildi. Öte yandan mahkeme 14 kişiyi de serbest bıraktı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.