Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da FETÖ’nün sendikasına operasyon: 13 gözaltı

Bursa’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında yapılan operasyonda Ufuk Sendikası Bursa il ve ilçe temsilcilerinin aralarında bulunduğu 13 kişi gözaltına alındı.Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca,...

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2016 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2016 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında yapılan operasyonda Ufuk Sendikası Bursa il ve ilçe temsilcilerinin aralarında bulunduğu 13 kişi gözaltına alındı.
Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullah Gülen’in talimatıyla 2014 yılında kurulan ve OHAL kapsamında KHK ile kapatılan Cihan Sen Konfederasyonu’na bağlı Ufuk Sendikası’na operasyon yapıldı. M.A., R.A., V.Ş., E.A., G.B., M.Ş., S.Ş., Ü.U., F.Ç., N.K., M.C., S.Ç. ve Y.Y. gözaltına alındı. Firari şüpheliler N.M. ile R.O.’nun yakalanmasına çalışılıyor. Kamu görevlisi olan ve OHAL kapsamında KHK’lar ile görevinden uzaklaştırılan şüphelilerin bazılarının BYLOCK programı kullandıkları, kapatılan derneklere üye oldukları ve FETÖ/PDY örgüt liderinin talimatı doğrultusunda Bank Asya’yı kurtarmak için bankaya para yatırdıkları tespit edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.