Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da FETÖ operasyonu büyüyor

Bursa Emniyet Müdürlüğü’nün Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Emniyet Müdürlüğü’nde daha önce görev yapan çoğunluğu şube imamlarının da aralarında bulunduğu 70 kişi gözaltına alındı. Halen gözaltında...

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2016 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2016 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Emniyet Müdürlüğü’nün Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Emniyet Müdürlüğü’nde daha önce görev yapan çoğunluğu şube imamlarının da aralarında bulunduğu 70 kişi gözaltına alındı. Halen gözaltında tutulan Eski Vali Şahabettin Harput, işadamları ve FETÖ imamlarının da önümüzdeki günlerde bölüm bölüm adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Bursa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri FETÖ soruşturmasını sürdürüyor. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Emniyet Müdürlüğü’ndeki şube imamlarına yönelik operasyonda yarısı başka şehirlere tayini çıkmış 63 polis ve komiser gözaltına alındı. Ayrıca operasyon kapsamında 7 kişi daha gözaltına alındı. Toplam 70 kişinin sorgulanmak üzere Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne getirileceği öğrenildi.
Öte yandan bir haftayı aşkın süredir gözaltınnda olan Eski Bursa Valisi Şahabettin Harput ve Eski Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ve işadamlarının önümüzdeki günlerde bölüm bölüm adliyeye gönderileceği kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.