Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da facia işte böyle geldi...

Bursa’nın İnegöl ilçesinde otomobilin çarptığı bisikletli adam hayatını kaybetti. O anlar da bir sitenin güvenlik kamerasına yansıdı.Edinilen bilgiye göre; Ahmet Türkel Çevre Yolu üzerinden İtfaiye istikametine seyir halinde olan 25 yaşındaki...

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2017 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2017 19:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da facia işte böyle geldi...

Bursa’nın İnegöl ilçesinde otomobilin çarptığı bisikletli adam hayatını kaybetti. O anlar da bir sitenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre; Ahmet Türkel Çevre Yolu üzerinden İtfaiye istikametine seyir halinde olan 25 yaşındaki Şahin Üzeyir yönetimindeki 16 YF 828 plakalı özel otomobil, Kemalpaşa Mahallesi çevre yolu yanındaki tarlasına bisikleti ile geçmeye çalışan 77 yaşındaki Osman Elmas yönetimindeki bisiklete çarptı.

Çarpışmanın etkisi ile kontrolden çıkan otomobil 100 metre sonra ancak durabildi.

Otomobilin çarpıp havaya fırlattığı Elmas olay yerinde hayatını kaybetti. 112 ekibi olay yerine gelip yaşlı adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Otomobilinden inip çarptığı yaşlı adamın başına gelen genç sürücü gözyaşlarına boğuldu.

Yaşlı adamın cenazesi savcılık incelemesinin ardından morga kaldırıldı. Yaşanan feci kaza anı bir sitenin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.