Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da Dehşet Dakikaları...

Bursa’da 15 bin liralık kredi borcu yüzünden başına silah dayayan bir tekstil işçisi, hareketli saatlerin yaşanmasına sebep oldu. Polis ve belediye görevlilerinin ikna ettiği şahıs eylemine yarım saat sonra son verdi.Edinilen bilgiye göre,...

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da Dehşet Dakikaları...
Bursa’da 15 bin liralık kredi borcu yüzünden başına silah dayayan bir tekstil işçisi, hareketli saatlerin yaşanmasına sebep oldu. Polis ve belediye görevlilerinin ikna ettiği şahıs eylemine yarım saat sonra son verdi.
Edinilen bilgiye göre, bir tekstil fabrikasında çalışan 26 yaşındaki H.Z.; 15 bin TL’lik kredi borcunu ödeyemediği için bunalıma girdi. Belediye önüne gelen şahıs, üzerinde taşıdığı silahını başına dayadı. Belediyede görevli özel güvenlik görevlisinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şahsı yaklaşık yarım saat boyunca ikna etmeye çalıştı. Bu sırada belediyeye girişler arka kapıdan sağlanırken, çevrede bulunan vatandaşlar ise yaşanan olayı cep telefonlarına kaydetti.
Polis ekipleri, H.Z.’ye kendisini belediyede bulunan bir yetkili ile görüştürme sözü verdi. Ardından silahını başından indirerek ekiplere teslim eden şahıs, görüşmelerin yapılmasının ardından gözaltına alındı. Şahsın, borçlarını ödeyemediği için bankadan 15 bin TL kredi çektiği ve bu parayı da ödemekte zorlandığı için yardım talep ettiği, bu sebeple böyle bir eylemde bulunduğu öğrenildi.
Polis ekiplerinin olayla ilgili tahkikatı sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.