Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da anaokullarını 'ana' iş yaptı...Sürekli soyuyor

BURSA’da, anaokulundan hırsızlık yaptığı gerekçesiyle tutuklu bulunduğu cezaevinde 2 ay önce tahliye olan S.P. (25) ile 2 arkadaşı, 3 özel anaokulundan televizyon ve bilgisayar çaldığı iddiasıyla gözaltına alınıp, tutuklandı. Bir anaokulundan hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2020 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2020 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da anaokullarını 'ana' iş yaptı...Sürekli soyuyor

Olay, pazartesi günü, merkez Nilüfer ilçesi Kültür Mahallesi’nde meydana geldi. 2017 yılında, 5 anaokulundan hırsızlık yaptığı için tutuklanan S.P., 2 ay önce tahliye oldu. S.P., arkadaşları R.P. ve M.S. ile birlikte bu kez 3 farklı anaokuluna girerek, bilgisayar ve televizyon çaldı. Geldikleri hafif ticari araca çaldıkları eşyaları yükleyip kaçan 3 şüphelinin bir anaokulundan yaptığı hırsızlık, güvenlik kameralarına yansıdı.

Sabah okula gelen yetkililer hırsızlığı fark edip polise bildirdi. Okula giden Nilüfer Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameraları görüntülerinden şüphelilerin S.P. ile arkadaşları R.P. ve M.S. olduğunu belirledi. Polis, 3 şüpheliyi saklandıkları evde yakalayarak, gözaltına aldı.

​Emniyetteki işlemlerinin ardından, çarşamba günü adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi. S.P.'nin mahkemedeki ifadesinde, "Anaokullarının güvenlik önlemleri daha az oluyor. Bu yüzden buraları tercih ettim, fakat çok zaman geçmeden yakalandım. Pişmanım" dediği belirtildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.