Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da cafede silahlı saldırı...

Bursa'da 2 Kişinin Silahla Yaralanma Anı Güvenlik Kameralarına Yansıdı. Yaralılardan Birinin Durumu Ağır Olduğu Öğrenilirken, Silahlı 2 Kişi Kaçtı.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2020 02:01
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2020 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da cafede silahlı saldırı...

Bursa’da 2 kişinin silahla yaralanma anı güvenlik kameralarına yansıdı. Yaralılardan birinin durumu ağır olduğu öğrenilirken, silahlı 2 kişi kaçtı.

Olay, Yıldırım’a bağlı Emirsultan Meydanı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 kişi çay içtiği esnada, bir kişi silahla gelerek ateş etti. Ardından bu şahıslardan biri de silahını çıkartarak yanındaki iki kişiye mermi boşalttı. 2 saldırgan beyaz araçla olay yerinden uzaklaştı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılardan durumu ağır olan Delil A., Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Bilal A. ise Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, kaçan iki şüpheliyi arıyor.

Olay anı güvenlik kamerasında

Öte yandan güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, 4 kişinin çay içtiği esnada bir kişi, silahıyla ateş ediyor. Bu sırada çay ocağında oturanlar panikle kaçışıyor. Ardından 4 kişiden 1’i silahını çıkartıp, yanındaki 2 kişiye ateş ediyor. Daha sonra eli silahlı iki kişi, olay yerinden kaçıyor.

Polisin, olayla alakalı tahkikatı sürüyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.