Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’da 17 Bin Liralık Vurgun Yapan Sahte Polis Tutuklandı

Bursa’da kendisini polis olarak tanıtıp, 2 kişiden 17 bin liralık vurgun yapan şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Akpınar Mahallesi’nde ikamet eden H.E.’yi (54) tanımadığı bir numara aradı. Kendisini polis...

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da kendisini polis olarak tanıtıp, 2 kişiden 17 bin liralık vurgun yapan şahıs tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Akpınar Mahallesi’nde ikamet eden H.E.’yi (54) tanımadığı bir numara aradı. Kendisini polis olarak tanıtan şahıs, H.E.’ye, “Banka hesabın terör örgütü tarafından kullanılıyor. Evdeki ve banka hesabındaki paralar ile değerli eşyaları senin evine gelecek kişiye ver” dedi.
Bunun üzerine şüpheliye inanan H.E., bankaya giderek 10 bin lira parasını çekti. H.E., daha sonra evine gelen şahsa 10 bin lira, 23 gram bilezik ve inci kolyeyi verdi. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan H.E., polise müracaat etti.
Merkez Osmangazi ilçesi Küplüpınar Mahallesi’nde oturan A.D.’yi (75) de arayan şüpheli, aynı yöntemle para istedi. Bunun üzerine bankaya giden A.D., 6 bin 900 lira kredi çekti. İkametine gelen şahsa parayı veren A.D., bir süre sonra dolandırıldığını anlayarak polisi aradı.
Olay yerine giden İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, A.D.’nin evinin bulunduğu sokaktan eşkale uyan bir şüphelinin çıktığını gördü. Bunun üzerine şahsı takibe alan ekipler, metroya binmek isterken şüpheliyi gözaltına aldı.
Şüpheli V.İ. (20) işlemlerinin ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.