Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Terminalinde hareketli dakikalar, polis kuş uçurtmuyor

Bursa Terminalinde narkotik ekipleri giriş ve çıkışları tuttu. Otobüsler tek tek aranıyor.Bursa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şehrin kritik noktalarındaki operasyonlarını sürdürüyor. Bugün...

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2018 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2018 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Terminalinde hareketli dakikalar, polis kuş uçurtmuyor

Bursa Terminalinde narkotik ekipleri giriş ve çıkışları tuttu. Otobüsler tek tek aranıyor.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şehrin kritik noktalarındaki operasyonlarını sürdürüyor. Bugün de yaklaşık 100 kişilik ekip ve uyuşturucu dedektör köpeği Rona’yla birlikte terminalin giriş ve çıkışları tutuldu.

Çoğunluğu doğu ve farklı illerden Bursa’ya otobüs ile uyuşturucu madde getirilmesini engellemek için yapılan operasyonda hareketli dakikalar yaşandı. Polis ekipleri şüphelendikleri otobüsleri durdurup yolcuların kimlik sorgusunu yapıp valizleri ve bagajları didik didik aradı.

Narkotik operasyonunun gün boyu süreceği belirtilirken, Terminaldeki sivil görevli sayısının arttırılacağı, zaman zaman da şok denetimlerin yapılacağı belirtildi

Geçtiğimiz günlerde de güvenliğin arttırılması amacıyla terminale giriş çıkışların gelişigüzel yapılmasının önüne geçilmiş, kapılar ve xray cihazları kullanılarak terminale giriş çıkışların temini sağlanmıştı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.