Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa terminalinde hareketli dakikalar

Bursa’da narkotik ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda 17 suçtan aranan cezaevi firarisi bir kişi ve uyuşturucu ticareti yapan 8 kişi gözaltına alındı.Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube ekipleri tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2018 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2018 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa terminalinde hareketli dakikalar

Bursa’da narkotik ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda 17 suçtan aranan cezaevi firarisi bir kişi ve uyuşturucu ticareti yapan 8 kişi gözaltına alındı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube ekipleri tarafından yapılan farklı operasyonlarda, biri kadın 9 kişi gözaltına alındı. Nilüfer ve Yıldırım ilçelerinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen şüphelilerin ikametlerine narkotik ekipleri tarafından eş zamanlı baskınlar yapıldı. İkametlerde yapılan aramalarda 400 gram metamfetamin, 25 gram esrar, 1 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve buna ait çok sayıda fişek ele geçirildi.

Bu arada, 17 farklı suçtan araması ve 63 bin altı yüz Türk lirası para cezası bulunan A.S, şehirlerarası otobüs terminalinde denetim yapan ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı. A.S.’nin uyuşturucu ticareti yapmak, kaçakçılık, Ateşli Silahlar Kanununa muhalefet başta olmak üzere 17 ayrı suçtan araması ve 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenildi.

A.S. , U.D., İ.İ., A.İ., T.İ, M.B., K.İ., M.K. ve E.Ç. adlı zanlılar emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.