Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa jandarması'ndan İHA desteği ile gazinolara baskın

Bursa İl Jandarma Komutanlığı tarafından İnsansız Hava Aracı (İHA) ve narkotik köpeğinin desteği ile gazinolara şok baskın gerçekleştirildi. Yaklaşık 200 şahıs ve iş yerlerinin otopark kısmındaki 70 aracın sorgusu yapılırken, alkollerin...

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2018 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2018 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa jandarması'ndan İHA desteği ile gazinolara baskın

Bursa İl Jandarma Komutanlığı tarafından İnsansız Hava Aracı (İHA) ve narkotik köpeğinin desteği ile gazinolara şok baskın gerçekleştirildi. Yaklaşık 200 şahıs ve iş yerlerinin otopark kısmındaki 70 aracın sorgusu yapılırken, alkollerin sahte olup olmadığı tespit edilmek için test edildi. Baskın sonucundan aranması olan 1 kişi de yakalanarak gözaltına alındı.

Bursa İl Jandarma Komutanlığı, Orhangazi ilçesinde faaliyet gösteren eğlence mekanlarına gece saatlerinde gerçekleştirdikleri şok bir baskın ile çeşitli kontrollerde bulundu. İnsansız Hava Araçları (İHA) narkotik köpeklerinin desteği ile gerçekleştirilen operasyonda jandarma ekipleri yaklaşık 200 şahıs ile iş yeri otoparklarında bulunan 70 aracı sorguladı. Ayrıca mekanlarda bulunan alkollerin sahte olup olmadığı cihazlar ile kontrol edilirken, aranması olan bir kişi jandarma tarafından gözaltına alındı. Vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak üzere bu kontrollerin devam edeceği öğrenildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.