Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa jandarmadan dev uygulama

Bursa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan huzur uygulamasında bir gecede 2 bin 500 kişi ile 670 araç sorgulandı. Aranan 12 şahsı yakalayan jandarma ekipleri, kumar oynattıkları tespit edilen derneklere de gece baskını yaptı.Bursa İl...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2017 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2017 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa jandarmadan dev uygulama

Bursa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan huzur uygulamasında bir gecede 2 bin 500 kişi ile 670 araç sorgulandı. Aranan 12 şahsı yakalayan jandarma ekipleri, kumar oynattıkları tespit edilen derneklere de gece baskını yaptı.

Bursa İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, dün gece Yıldırım ilçesindeki bazı mahallelerde huzur operasyonu yaptı. Yalova yolu üzerindeki jandarma komutanlığından çıkan, aralarında komando ve JÖH timlerinin de bulunduğu ekipler Yıldırım ilçesindeki geniş çaplı operasyona başladı.

Jandarma ekiplerinin ilk durağı Samanlı Mahallesi oldu. İstihbarat şubesinin çalışması neticesinde kumar oynatıldığı tespit edilen bir derneğe yapılan baskında ele geçirilen kumar makineleri ile şans toplarına ve tombala kartlarına savcılık kararıyla el konuldu. 2’inci durak olan Karapınar Mahallesi’nde narkotik ve bomba arama köpeklerinin de katıldığı baskında aranan 12 şahıs yakalandı. Bir miktar uyuşturucu maddenin ele geçirildiği uygulamada 91 iş yeri kontrol edildi. 7 araca cezai işlem uygulanırken 3 araç trafikten men edildi.

Yapılan bu tür uygulamaların mevcut huzur ve güven ortamının devamı, vatandaş nezdinde güvenlik algısına yönelik farkındalık oluşturmasına katkı sağlayacağını belirten yetkililer, huzur operasyonlarının aralıksız devam edeceğini belirtti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.