Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Halkının Güvenliği Emin Ellerde

Bursa’da emniyet güçleri yaptığı uygulamalarla, vatandaşların huzurunu korumaya devam ediyor. Dün gece 20 emniyet görevlisiyle yapılan uygulamada 50 kişi incelenirken, araması olan 1 kişi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.Bursa...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2015 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2015 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da emniyet güçleri yaptığı uygulamalarla, vatandaşların huzurunu korumaya devam ediyor. Dün gece 20 emniyet görevlisiyle yapılan uygulamada 50 kişi incelenirken, araması olan 1 kişi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Bursa emniyeti halkın huzur ve güvenliği için yaptığı uygulamalara hız kesmeden devam ediyor. Hastanelerde ve şehrin tehlikeli olarak algılanan noktalarında belediye temizlik görevlisi, simitçi gibi farklı kılıklarla bulunan polisler suçlulara göz açtırmıyor. Kritik noktalarda görev alan sivil polisler işlenen suçlara anında müdahale etme noktasında son derece fayda sağlıyor.
Ayrıca dün gece Muradiye Devlet Hastanesi’nin karşısındaki Haşim İşcan Bisaş Parkı ve çevresinde uygulama yapan 20 emniyet görevlisi vatandaşlara kimlik kontrolü yaptı ve üstlerini aradı. 50 kişinin incelendiği uygulamada araması olan 1 kişi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Bursa emniyeti bu uygulamaların bundan sonra gece gündüz devam edeceğini duyurdu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.