Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da yakalandılar! Kuyumculara sahte altın...

Şehir dışından getirdikleri sahte altınları Bursa’da kuyumculara satan iki kişi polisin dikkati sayesinde yakalandı.İnegöl ilçesinde arabalarında sahte altınla gezen ve otelde konaklayan B.T. ile yanındaki arkadaşını sergiledikleri şüpheli...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2018 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2018 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da yakalandılar! Kuyumculara sahte altın...

Şehir dışından getirdikleri sahte altınları Bursa’da kuyumculara satan iki kişi polisin dikkati sayesinde yakalandı.

İnegöl ilçesinde arabalarında sahte altınla gezen ve otelde konaklayan B.T. ile yanındaki arkadaşını sergiledikleri şüpheli hareketler ele verdi. İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları GBT sorgulamasında, B.T. ve arkadaşının daha önce 5 şehirde dolandırıcılık yaptığını tespit etti. Şahısları takibe alan ekipler, Bursa’ya gelmek üzere yola çıkan şüphelilerle ilgili Asayiş Şube Büro Müdürlüğü’ne bilgi verdi. Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri söz konusu aracı ve şahısları izlemeye aldı. B.T.’nin kullandığı araç Mustafakemalpaşa ilçesinde polis ekiplerince durduruldu. Araçta arama yapan ekipler sahte olduğu tespit edilen çok sayıda bilezik buldu.

B.T.’nin daha önce farklı tarihlerde Bursa’da kuyumculuk yapan M.A.A, E.B, H.K, V.S. ve E.D’ye toplam 26 bin 50 liralık sahte altın sattığı tespit edildi. İfadelerinin ardından adliyeye çıkarılan şahıslar tutuklandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.