Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da yaban domuzuyla selfie

Bursa’nın Karacabey ilçesinde evcilleşen yaban domuzlarıyla vatandaşlar selfi yaparak sosyal medyada yayınlıyorlar.Bursa’nın Karacabey ilçesine bağlı yazlık tatil beldesi Yeniköy’ün yabanî misafirleri halkla iç içe olmaya devam ediyor....

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2018 09:02
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2018 10:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da yaban domuzuyla selfie

Bursa’nın Karacabey ilçesinde evcilleşen yaban domuzlarıyla vatandaşlar selfi yaparak sosyal medyada yayınlıyorlar.

Bursa’nın Karacabey ilçesine bağlı yazlık tatil beldesi Yeniköy’ün yabanî misafirleri halkla iç içe olmaya devam ediyor. Her gün vatandaşlardan arta kalan yiyecekleri yemek için şehre inan yaban domuzu ilginç anlara sahne oluyor. Hatta bazı vatandaşlarla yaban domuzu ile selfi çekmeyi ihmal etmedi. Karacabey’in yazlık tatil beldesi Yeniköy’ün eşsiz güzelliklerindeki ıhlamur ormanları, içerisinde barındırdığı yaban hayvanları ile de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Özellikle bu yıl piknik alanı haricinde orman kıyısındaki bahçelere ve boş arsalara inen domuz mahalle halkının yoğun ilgisi ile karşılaşıyor.

Atılan atıklardan arta kalanları toplayan yaban domuzunu gören bazı vatandaşlar yolunu değiştirirken bazıları ise selfi çekiniyor. Mahalle halkı bu davetsiz misafirden zaman zaman ürkse de ona bir zarar gelmesinden korkuyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.