Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da uyuşturucu yetiştiricisine drone ve köpekli operasyon

Bursa’da uyuşturucu imalatı ve ticareti yaptığı tespit edilen şahıs drone ve uyuşturucu arama köpeği ile yapılan operasyon sonucu yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları istihbarat çalışması...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2017 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2017 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da uyuşturucu yetiştiricisine drone ve köpekli operasyon

Bursa’da uyuşturucu imalatı ve ticareti yaptığı tespit edilen şahıs drone ve uyuşturucu arama köpeği ile yapılan operasyon sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları istihbarat çalışması neticesinde İznik Derebent Mahallesi Şaraphane Boğazı mevkinde uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti yapıldığı bilgisini elde etti. Jandarma ekipleri, uyuşturucu madde ekimi yapan şüpheli E.Ö’nün evi ve çevresinde havadan drone, karadan da uyuşturucu madde arama köpeği (VARİS) ile arama yaptı.

Arazide yapılan aramada piyasa değerinin 85 bin TL olduğu değerlendirilen 102 kök kenevir bitkisi ile 2 bin 960 gram kubar esrar ele geçirilirken, E.Ö nün evinin önünde yapılan aramada 5,5 gram kubar esrar, ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait fişekler ele geçirildi. E.Ö’nün kenevirleri yetiştirmek için varil ve hortumları kullanarak sulama düzeneği kurduğu tespit edildi.

Cumhuriyet savcısının emriyle ele geçirilen uyuşturucu madde ve tabancaya el konulurken E.Ö adli makamlara sevk edilmek üzere İznik İlçe Jandarma Komutanlığınca gözaltına alındı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.