Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da uyuşturucu tacirlerinden inanılmaz yöntem

Bursa’da jandarma ekiplerinin helikopter destekli yaptığı operasyonda havadan tespit edilen bir çok uyuşturucu tarlası imha edildi.Bursa İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı desteğinde uyuşturucu ekim alanlarının tespitine...

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2018 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2018 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da uyuşturucu tacirlerinden inanılmaz yöntem

Bursa’da jandarma ekiplerinin helikopter destekli yaptığı operasyonda havadan tespit edilen bir çok uyuşturucu tarlası imha edildi.

Bursa İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı desteğinde uyuşturucu ekim alanlarının tespitine yönelik helikopter destekli havadan kontrol yaptı. Geleceğin teminatı gençleri felakete sürükleyen uyuşturucuyla mücadele etme kararlığında olan jandarma ekipleri, uyuşturucu ekim döneminde muhtemel ekim alanlarını havadan belirledi. Ekipler, uyuşturucu tacirlerinin özellikle karadan ulaşımı zor ve genellikle kamu arazilerine ekim yaptıklarını tespit ederek, havadan arazi keşfi gerçekleştirdi.

Uyuşturucuyla mücadele için bütün imkanların kullanıldığını ifade eden yetkililer, suç ve suçlularla mücadele kapsamında benzer faaliyetlerin aralıksız olarak sürdürüleceğini belirtti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.