Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da uyuşturucu almak için anaokulunu soyan hırsız kamerada

Bursa’da uyuşturucu satın alabilmek için anaokulundan laptop çalan hırsız, okulun güvenlik kameralarına yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Emek Anaokulu’na gece geç saatlerde hırsız girdi. Okulun alarmının...

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2017 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2017 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da uyuşturucu almak için anaokulunu soyan hırsız kamerada

Bursa’da uyuşturucu satın alabilmek için anaokulundan laptop çalan hırsız, okulun güvenlik kameralarına yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Emek Anaokulu’na gece geç saatlerde hırsız girdi. Okulun alarmının çalmasıyla kaçan hırsızın peşine düşen polis, okulun güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Dizüstü bilgisayarı çalıp kaçan zanlının hırsızlık anı saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerden yola çıkan Hırsızlık Büro ekipleri isminin M.K. olduğu tespit edilen zanlıyı kısa sürede yakaladı. M.K. ifadesinde dizüstü bilgisayarı uyuşturucu alabilmek için çaldığını ve uyuşturucu karşılığında dizüstü bilgisayarı S.S.(22) isimli şahsa verdiğini itiraf etti.

Polis M.K.’nin verdiği bilgiler doğrultusunda S.S.’yi de gözaltına aldı. S.S. dizüstü bilgisayarı M.K.’den aldığını ve M.K.’ye uyuşturucu verdiğini itiraf ederek, bilgisayarı H.İ.S. isimli bir başka kişiye 250 liraya sattığını söyledi. Bunun üzerine H.İ.S.’yi de gözaltına alan polis, dizüstü bilgisayarı ele geçirdi. Laptop, incelemelerin ardından okula geri verilirken, gözaltına alınan M.K. ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.