Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da TIR servis otobüsüne çarptı: 9 yaralı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde işçileri taşıyan servis otobüsüne kırmızı ışıkta geçtiği ileri sürülen TIR çarptı. Çarpmanın şiddeti ile TIR ve otobüs refüje sürüklenirken, kazada 9 kişi yaralandı.Kaza sabah saat 07:30 sıralarında...

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2018 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2018 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da TIR servis otobüsüne çarptı: 9 yaralı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde işçileri taşıyan servis otobüsüne kırmızı ışıkta geçtiği ileri sürülen TIR çarptı. Çarpmanın şiddeti ile TIR ve otobüs refüje sürüklenirken, kazada 9 kişi yaralandı.

Kaza sabah saat 07:30 sıralarında göl kavşağında meydana geldi. Orhangazi’deki bir fabrikaya işçi götüren Selahattin Çoban (54) idaresindeki 16 S 7576 servis otobüsü, 35 yolcusu ile Orhangazi’den göl yolu üzerindeki fabrikaya gitmek isterken, kavşakta kırmızı ışıkta geçtiği ileri sürülen İnan Yıldız (40) idaresindeki 06 AV 1469 plakalı TIR otobüse çarptı. Otobüs ve TIR refüje sürüklendi. Otobüste büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Otobüs şoförü Selahattin Çoban ile birlikte işçilerden Emine Karagüzel (21), Nejla Özsoy 39), Fatma Özgür (44), Buket Özdemir (29), Nagihan Kanberoğlu (31), Mesut Korkusuz (39) ile isimleri belirlenemeyen 2 kişi daha yaralandı. Kaza sonrasında büyük panik yaşarken, yaralılara yine aynı bölgedeki fabrikalara giden işçileri taşıyan servislerden inen vatandaşlar ilk müdahaleyi yaptı.

Hastanelere kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, göl kavşağında trafik uzun müddet kontrollü olarak sağlandı. TIR şoförü İnan Yıldız polis tarafından gözaltına alındı. Kazayla alakalı tahkikat sürüyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.