Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da telefonuyla oynarken bisikleti çalındı

Bursa’da cep telefonuyla oynayan bir kişinin bisikleti çalındı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.Edinilen bilgiye göre, Güven Bilgin (38), Dereçavuş Mahallesi’nden bisikletiyle şehir merkezindeki bir taksi durağına geldi. Taksicilik...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 09:41
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da telefonuyla oynarken bisikleti çalındı

Bursa’da cep telefonuyla oynayan bir kişinin bisikleti çalındı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, Güven Bilgin (38), Dereçavuş Mahallesi’nden bisikletiyle şehir merkezindeki bir taksi durağına geldi. Taksicilik yapan Bilgin, bisikletini durağın hemen arkasına bağladı. Bilgin, öğle saatlerinde bisikletine arkası dönük vaziyette oturup, cep telefonuyla oynamaya başladı. Bir süre sonra 5 bin lira değerindeki lüks bisikletinin yerinde olmadığını gören Bilgin, polise müracaat etti.

Hırsızlık anı kamerada

Öte yandan güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Güven Bilgin’in cep telefonuyla oynadığı sırada yaklaşık 3 metre gerisindeki bisikletin yanına kimliği belirsiz bir kişi yaklaşıyor. Bisikletin kilidini kıran şüpheli, binerek uzaklaşıyor.

Olayın öğle saatlerinde gerçekleştiğini ifade eden Bilgin, “Durakta kimse yoktu. Cep telefonumla oynadığım sırada 3 metre arkamdan bisikleti biri çalmış. Bisikletle her gün işten eve gidip geliyordum. Ben hırsızı fark etmedim” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.