Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da sahte polislerin 200 bin lira vurgunu

Bursa’da 200 bin liralık vurgun yapan telefon dolandırıcıları yakalandı Bursa’ya Şanlıurfa’dan gelerek, kendilerini sahte polis ve savcı olarak tanıtan üç kişi, toplam 200 bin liralık dolandırıcılık yaptı. Kendilerini telefonda polis...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2018 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2018 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da sahte polislerin 200 bin lira vurgunu

Bursa’da 200 bin liralık vurgun yapan telefon dolandırıcıları yakalandı

Bursa’ya Şanlıurfa’dan gelerek, kendilerini sahte polis ve savcı olarak tanıtan üç kişi, toplam 200 bin liralık dolandırıcılık yaptı. Kendilerini telefonda polis ve savcı olarak tanıtan dolandırıcılar, T.T.’ye adının terör olayına karıştığını ve 50 bin lira vermezse bankadaki bütün paralarına el koyulacağını söyledi. Dolandırıcılar T.T.’yi Altıparmak’taki bir bankaya yönlendirdi. Ancak şüphelenen T.T. polisi aradı. YAN-DOL ekipleri, T.T’den parayı çektiğini ve eve geldiğini dolandırıcılara söylemesini istedi. Polis ekipleri evin çevresini kuşatıp, şüphelilerin parayı almaya gelmesini bekledi.

İ.H.T.,O.T. ve M.R. isimli dolandırıcıları parayı almak için eve geldi. Şüphelilerden O.T. parayı almak için kapıya geldiğinde gözaltına alındı. Zanlıların daha önce de iki kişiyi toplam 200 bin lira dolandırdığı tespit edildi. Paralar mağdurlara verilirken, İ.H.T. ,O.T. ve M.R. emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.