Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da polisler zehir tacirlerinin evine kapıyı kırarak girdi

Bursa polisi uyuşturucuya geçit vermiyor. Sabaha karşı yapılan şok baskınlarda 3 kişi gözaltına alınırken, yüklü miktarda uyuştucu ele geçirildi.Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Yıldırım ilçesinde uyuşturucu...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 13:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da polisler zehir tacirlerinin evine kapıyı kırarak girdi

Bursa polisi uyuşturucuya geçit vermiyor. Sabaha karşı yapılan şok baskınlarda 3 kişi gözaltına alınırken, yüklü miktarda uyuştucu ele geçirildi.

Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Yıldırım ilçesinde uyuşturucu ticareti yapıldığı iddia edilen 3 farklı adrese baskın yaptı. Kilitli olan ev ve dükkanların kapılarını kırarak içeri giren polisler, F.E., S.U. ve O.B.’yi gözaltına aldı. Adreslerde ve kişilerin üzerinde yapılan aramalarda, çıkı diye tabir edilen metamfetamin ve esrar, hassas terazi, ruhsatsız tabanca ve pompalı tüfek ile çalıntı olduğu anlaşılan motosiklet ele geçirildi.

Eş zamanlı yapılan operasyonda S.U. ve O.B. "kullanmak için uyuşturucu bulundurmak", F.E. ise "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan gözaltına alındı. Sorgularının ardından 3 kişi adliyeye sevk edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.