Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da PKK sempatizanlarına büyük darbe...

Bursa TEM ekipleri tarafından sosyal medya üzerinde PKK/KCK propagandası yaptıkları gerekçesi ile yapılan operasyonda gözaltına alınan 12 kişi adli makamlara sevk edildi. PKK sempatizanlarının adliyeye girerken rahat tavırları ve gülmesi dikkatlerden...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2019 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2019 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da PKK sempatizanlarına büyük darbe...

Bursa TEM ekipleri tarafından sosyal medya üzerinde PKK/KCK propagandası yaptıkları gerekçesi ile yapılan operasyonda gözaltına alınan 12 kişi adli makamlara sevk edildi. PKK sempatizanlarının adliyeye girerken rahat tavırları ve gülmesi dikkatlerden kaçmadı.

Bursa Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmalarında sosyal medya hesaplarından örgüt propagandası yaptıkları tespit edilen şahıslara operasyon düzenlendi. Bursa merkezi ile İnegöl, Gemlik, Gürsu ve Kestel ilçelerinde yapılan operasyonlarda 12 şüpheli gözaltına alındı.

Şahısların emniyetteki sorgulamaları tamamlandı. Adli makamlara sevk edilen şüpheliler sağlık kontrollerinin ardından adliyeye getirildi. Adliyeye girerken karşılarında gazetecileri gören PKK sempatizanları içeriye sırıtarak girdi. Şüphelilerin savcılık sorguları devam ediyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.