Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da o kapkaççı kıyafet kumbarasındaki parmak izinden yakalandı

Bursa’da evine giden bir kadının çantasını çalan kapkaççıyı parmak izi ele verdi. Kendisini gizlemek için belediyenin fakirler için koyduğu giysi kumbarasından pantolon gömlek seçen zanlı, diğer kıyafetler üzerinde bıraktığı parmak...

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2018 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2018 18:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da o kapkaççı kıyafet kumbarasındaki parmak izinden yakalandı

Bursa’da evine giden bir kadının çantasını çalan kapkaççıyı parmak izi ele verdi. Kendisini gizlemek için belediyenin fakirler için koyduğu giysi kumbarasından pantolon gömlek seçen zanlı, diğer kıyafetler üzerinde bıraktığı parmak izinden yakalandı.

Olay Osmangazi’ye bağlı Küçükbalıklı Mahallesi’nde meydana geldi. Polise başvuran E.T. isimli kadın, evine gittiği sırada tanımadığı bir kişinin arkasından gelerek elindeki cüzdanını kapıp kaçtığını söyledi. Yaklaşık 30 ayrı güvenlik kamerası görüntüsü inceleyen ekipler, E.T’nin cüzdanını kaparak kaçan Uğur Ö’yü yakalamak için seferber oldu.

Olayın yaşandığı bölgede yaklaşık 30 iş yerinin güvenlik kameralarını inceleyen polis, şahsın aynı sokakta bulunan ve belediye tarafından ihtiyaç sahiplerinin faydalanması için bulundurulan giysi kumbarasını da karıştırdığını fark etti. Kıyafetlerden parmak izi çıkarılabileceğini değerlendiren ekipler, parmak izinden şahsın kimliğine ulaştı. Olayın failinin birçok suçtan kaydı bulunan Uğur Ö. olduğunu tespit eden ekipler, zanlıyı gözaltına aldı. İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen Uğur Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.