Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da "Mavi Balina" intiharı mercek altına alınıyor

Bursa’da ‘Mavi Balina’ oyunu oynayarak intihar ettiği iddia edilen A. P.’nin arkadaşı B. K.’nin bilgisayar ve telefonunda detaylı inceleme yapılıyor. B. K.’nin annesi Mücahide K, sosyal medya üzerinden anne ve babaları uyardı.Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2018 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2018 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da "Mavi Balina" intiharı mercek altına alınıyor

Bursa’da ‘Mavi Balina’ oyunu oynayarak intihar ettiği iddia edilen A. P.’nin arkadaşı B. K.’nin bilgisayar ve telefonunda detaylı inceleme yapılıyor. B. K.’nin annesi Mücahide K, sosyal medya üzerinden anne ve babaları uyardı.

Edinilen bilgiye göre, geçen pazartesi akşamı Mavi Balina oyununu oynadığı iddia edilen A. P. intihar ederken, arkadaşı B. K. ise tırın altına kendini atarak intihara teşebbüs etmişti. Bursa’nın Panayır Mahallesi’nde bir halı sahanın demirlerine kendini asarak hayatına son veren A. P.’nin arkadaşı B. K, intihar girişiminin ardından olay yerine gelerek sinir krizi geçirmiş ve Uludağ Üniversitesi Ruh ve Sinir Hastalıkları Çocuk Kliniği’nde tedavi altına alınmıştı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları araştırmada, çocukların Mavi Balina oyunu oynadıklarından şüphelendi. Çocukların yakınlarının ifadelerini alan ekipler, bilgisayar ve telefonlarına el koydu. Bilgisayar ve telefonlar incelenmek üzere Siber Suçlar Şube Müdürlüğü’ne gönderildi. Birkaç gün sürmesi beklenen incelemenin ardından intiharın detaylarının aydınlığa kavuşması bekleniyor.

B. K.’nin annesi Mücahide K, sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu. Diğer anne ve babaları uyaran Mücahide K, çocuğunun hastanede yatan fotoğrafını paylaşarak, “Anne babalar, lütfen çocuklarınızı kontrol edin. Oğlum Mavi Balina oyunu yüzünden intihara teşebbüs etti ve bu halde’ notunu yazdı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.